رئیس جمهور صبح امروز از نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران واقع در مصلی بازدید کرد.

رئیسی در نمایشگاه کتاب

به گزارش همشهری آنلاین، سید ابراهیم رییسی صبح امروز (سه‌شنبه ۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۲) از نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران که در مصلی امام خمینی (ره) برپا شده است، بازدید کرد. این بازدید بیش از ۲ساعت طول کشید.

تصاویر | بازدید رئیس جمهور از نمایشگاه بین المللی کتاب

رییس‌جمهور که در هفتمین روز از برگزاری نمایشگاه به مصلی امام خمینی (ره) رفته است، از غرفه انتشارات مختلف بازدید کرد و در گفت‌وگو با غرفه‌داران، جدیدترین کتاب‌های انتشارات‌شان را مورد بررسی و تورق قرار داد.

تصاویر | بازدید رئیس جمهور از نمایشگاه بین المللی کتاب

وی در گفت‌وگو با ناشران و مسئولان انتشاراتی‌ها در جریان مسائل و مشکلات حوزه نشر و بازار کتاب نیز قرار گرفت.

تصاویر | بازدید رئیس جمهور از نمایشگاه بین المللی کتاب

سی و چهارمین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران که با مشارکت ۲ هزار و ۸۰۰ ناشر از بیستم اردیبهشت در مصلی امام خمینی (ره) آغاز شده است تا سی‌ام اردیبهشت ادامه خواهد داشت و پذیرای علاقه‌مندان به فرهنگ و کتاب خواهد بود.

کد خبر 760780

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار دولت

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha